Home Forums Xblog Pro Color conflict–headers & links

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #2458
    Kent Busse
    Participant

    I finally spent a lot of time with your updated X Blog Pro. I am satisfied with link color #007bff and hover color #00b3ea. Now I can finally see what is a link in a paragraph.

    However, now the blog header text and the header text on every post displayed in the masonry on the home page is the LINK COLOR BLUE.
    I realize those are links, but I REALLY want them to stay black. I HAVE set “classic header text color” to #000000 (black) and I would really like it to stay that way. When I am in the CUSTOMIZING PREVIEW, the heading text IS black as I choose it to be. However, when I upload the change and close the browser, the next time I open the blog in the browser, all those headings are BLUE. That is not the color I want!

    #2461
    Kent Busse
    Participant

    UPDATE: I discovered that if the browser (Chrome or Edge) recognizes me as the author of the post, then the headers are blue colored links. If I use incognito / in private browsing, the header text is black as I requested. The external links within the post are blue and easy to recognize. That is what I needed most.

    You can put this topic to rest as far as I am concerned. I am now happy with the current status.

    THANK YOU for a design that gets me many compliments on your work!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.